Atıf Formatları
Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Polat Et Al. , "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu , Adana, Turkey, pp.828-829, 2014

Polat, S. Et Al. 2014. Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma. 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu , (Adana, Turkey), 828-829.

Polat, S., Ağçam, E., Yücel, T., & Akyıldız, A., (2014). Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma . 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu (pp.828-829). Adana, Turkey

Polat, Süleyman Et Al. "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma," 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu, Adana, Turkey, 2014

Polat, Süleyman Et Al. "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu , Adana, Turkey, pp.828-829, 2014

Polat, S. Et Al. (2014) . "Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma." 4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu , Adana, Turkey, pp.828-829.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Süleyman Polat Et Al. }, title={Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar SEmpozyomu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={828-829} }