O. YEMIŞ Et Al. , "Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18, pp.30-37, 2004
YEMIŞ, O. Et Al. 2004. Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18 , 30-37.
YEMIŞ, O., Bakkalbaşı, E., & ARTIK, N., (2004). Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18, 30-37.
YEMIŞ, OKTAY, Emre Bakkalbaşı, And NEVZAT ARTIK. "Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18, 30-37, 2004
YEMIŞ, OKTAY Et Al. "Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18, pp.30-37, 2004
YEMIŞ, O. Bakkalbaşı, E. And ARTIK, N. (2004) . "Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.8, no.18, pp.30-37.
@article{article, author={OKTAY YEMIŞ Et Al. }, title={Kapsaisinoit Kaynağı Olarak Kırmızı biberler}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2004, pages={30-37} }