Atıf Formatları
Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. SÖĞÜTLÜ Et Al. , "Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler," In Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II , Ankara: Duvar Yayınları, 2022, pp.75-96.

SÖĞÜTLÜ, İ. Et Al. Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler. 2022. In Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II , Duvar Yayınları, Ankara, 75-96.

SÖĞÜTLÜ, İ., MERT, H., & MERT, N., (2022). Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler. Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II (pp.75-96), Ankara: Duvar Yayınları.

SÖĞÜTLÜ, İNCİ, Handan Mert, And Nihat Mert. "Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler." In Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II , 75-96. Ankara: Duvar Yayınları, 2022

SÖĞÜTLÜ, İNCİ Et Al. "Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler." Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II , Duvar Yayınları, 2022, pp.75-96.

SÖĞÜTLÜ, İ. MERT, H. And MERT, N. (2022) "Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler", Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II . Ankara: Duvar Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={İNCİ SÖĞÜTLÜ Et Al. }, chaptertitle={Takviye Edici Gıdalarda Kullanılan Bazı Amino Asitler}, booktitle={ Sağlık Bilimleri Alanında Yeni Trendler II}, publisher={Duvar Yayınları}, city={Ankara},year={2022} }