B. TABAR And A. Baştürk, "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018
TABAR, B. And Baştürk, A. 2018. FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.43, no.2 , 333-346.
TABAR, B., & Baştürk, A., (2018). FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.43, no.2, 333-346.
TABAR, Bahattin, And Ayhan Baştürk. "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.43, no.2, 333-346, 2018
TABAR, Bahattin And Baştürk, Ayhan. "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018
TABAR, B. And Baştürk, A. (2018) . "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346.
@article{article, author={Bahattin TABAR And author={Ayhan Baştürk}, title={FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={Gıda}, year=2018, pages={333-346} }