Atıf Formatları
FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. TABAR And A. Baştürk, "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018

TABAR, B. And Baştürk, A. 2018. FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.43, no.2 , 333-346.

TABAR, B., & Baştürk, A., (2018). FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda , vol.43, no.2, 333-346.

TABAR, Bahattin, And Ayhan Baştürk. "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ," Gıda , vol.43, no.2, 333-346, 2018

TABAR, Bahattin And Baştürk, Ayhan. "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346, 2018

TABAR, B. And Baştürk, A. (2018) . "FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ." Gıda , vol.43, no.2, pp.333-346.

@article{article, author={Bahattin TABAR And author={Ayhan Baştürk}, title={FARKLI BİTKİSEL EKSTRAKTLARIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ}, journal={Gıda}, year=2018, pages={333-346} }