Atıf Formatları
Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Şimşekli And İ. S. Doğan, "Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.55, 2012

Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. 2012. Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 55.

Şimşekli, N., & Doğan, İ. S., (2012). Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri . 11. Gıda Kongresi (pp.55). Hatay, Turkey

Şimşekli, Nihal, And İsmail Sait Doğan. "Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Şimşekli, Nihal And Doğan, İsmail S. . "Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.55, 2012

Şimşekli, N. And Doğan, İ. S. (2012) . "Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.55.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nihal Şimşekli And author={İsmail Sait Doğan}, title={Tahıl Kaynaklı ß-Glukanların Gıdalarda Ürün Özelliklerine Etkileri}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={55} }