L. ARIN And H. Balcı, "Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13, pp.1792-1795, 2017
ARIN, L. And Balcı, H. 2017. Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13 , 1792-1795.
ARIN, L., & Balcı, H., (2017). Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi. TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13, 1792-1795.
ARIN, LEVENT, And Haydar Balcı. "Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi," TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13, 1792-1795, 2017
ARIN, LEVENT And Balcı, Haydar. "Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13, pp.1792-1795, 2017
ARIN, L. And Balcı, H. (2017) . "Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi." TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ , vol.5, no.13, pp.1792-1795.
@article{article, author={LEVENT ARIN And author={Haydar Balcı}, title={Brokkoli Tohumlarına Uygulanan Bazı Organik Asit ve Bitkisel Kökenli Materyallerin Çimlenme, Çıkış ve Fide Kalitesine Etkisi}, journal={TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ}, year=2017, pages={1792-1795} }