Atıf Formatları
Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan, "Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım," Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.357-362, 2003

Doğan, İ. S. 2003. Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım. Türkiye 7. Gıda Kongresi , (Ankara, Turkey), 357-362.

Doğan, İ. S., (2003). Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım . Türkiye 7. Gıda Kongresi (pp.357-362). Ankara, Turkey

Doğan, İsmail. "Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım," Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Turkey, 2003

Doğan, İsmail S. . "Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.357-362, 2003

Doğan, İ. S. (2003) . "Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım." Türkiye 7. Gıda Kongresi , Ankara, Turkey, pp.357-362.

@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail Sait Doğan}, title={Bisküvi üretiminde kalite kriteri olarak renk ölçümüne yeni bir yaklaşım}, congress name={Türkiye 7. Gıda Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2003}, pages={357-362} }