Ö. Üzal Et Al. , "DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ," INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Turkey, pp.1428-1434, 2018
Üzal, Ö. Et Al. 2018. DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ. INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , (Antalya, Turkey), 1428-1434.
Üzal, Ö., Yaşar, F., Tuğa, H., & Yaşar, Ö., (2018). DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ . INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS (pp.1428-1434). Antalya, Turkey
Üzal, Özlem Et Al. "DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ," INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS, Antalya, Turkey, 2018
Üzal, Özlem Et Al. "DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ." INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Turkey, pp.1428-1434, 2018
Üzal, Ö. Et Al. (2018) . "DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ." INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS , Antalya, Turkey, pp.1428-1434.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özlem Üzal Et Al. }, title={DURGUN SU KÜLTÜRÜNDE YETİŞTİRİLEN KIVIRCIK YAPRAK SALATA (Lactuca sativa var. crispa)’ DA FARKLI BESİN SOLÜSYONLARININ KÖK VE YAPRAKLARINDAKİ İYON ALIMI VE DAĞILIMINA ETKİLERİ}, congress name={INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1428-1434} }