E. Ocak Et Al. , "Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.563, 2014
Ocak, E. Et Al. 2014. Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 563.
Ocak, E., Habiboğlu, F., & Akkol, S., (2014). Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.563). Adana, Turkey
Ocak, Elvan, Fulya Habiboğlu, And Suna Akkol. "Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
Ocak, Elvan Et Al. "Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.563, 2014
Ocak, E. Habiboğlu, F. And Akkol, S. (2014) . "Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, p.563.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Elvan Ocak Et Al. }, title={Geleneksel Gıdalara Toplumun Bakış Açısı}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={563} }