Atıf Formatları
Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. MERAL, "Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569, 2022

MERAL, R. 2022. Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3 , 557-569.

MERAL, R., (2022). Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 557-569.

MERAL, Raciye. "Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 557-569, 2022

MERAL, Raciye. "Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569, 2022

MERAL, R. (2022) . "Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569.

@article{article, author={Raciye Meral}, title={Effect of Mulberry Fortification on Functional, Physical and Sensory Properties of Gluten-free Muffin}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={557-569} }