R. Meral, "Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569, 2022
Meral, R. 2022. Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3 , 557-569.
Meral, R., (2022). Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 557-569.
Meral, Raciye. "Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, 557-569, 2022
Meral, Raciye. "Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569, 2022
Meral, R. (2022) . "Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.27, no.3, pp.557-569.
@article{article, author={Raciye Meral}, title={Dut Takviyesinin Glutensiz Muffinin Fonksiyonel, Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkisi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={557-569} }