Atıf Formatları
Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. R. KARAGEÇİLİ And F. KARADAŞ, "Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1375-1387, 2024

KARAGEÇİLİ, M. R. And KARADAŞ, F. 2024. Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3 , 1375-1387.

KARAGEÇİLİ, M. R., & KARADAŞ, F., (2024). Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, 1375-1387.

KARAGEÇİLİ, Mehmet, And Filiz Karadaş. "Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, 1375-1387, 2024

KARAGEÇİLİ, Mehmet R. And KARADAŞ, Filiz. "Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1375-1387, 2024

KARAGEÇİLİ, M. R. And KARADAŞ, F. (2024) . "Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.14, no.3, pp.1375-1387.

@article{article, author={Mehmet Reşit Karageçili And author={Filiz Karadaş}, title={Determination of Gossypol Levels of Cottonseed Meal Produced in the Southeastern Anatolia Region}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2024, pages={1375-1387} }