Atıf Formatları
Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Alav And R. Meral, "Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011, 2023

Alav, A. And Meral, R. 2023. Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3 , 1002-1011.

Alav, A., & Meral, R., (2023). Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 1002-1011.

Alav, Aslıhan, And Raciye Meral. "Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, 1002-1011, 2023

Alav, Aslıhan And Meral, Raciye. "Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011, 2023

Alav, A. And Meral, R. (2023) . "Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.28, no.3, pp.1002-1011.

@article{article, author={Aslıhan Alav And author={Raciye Meral}, title={Bazı Fermente Ürünlerde Gastrointestinal Sindirim Koşulları Öncesi ve Sonrası Laktik Asit Bakteri Miktarının Belirlenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2023, pages={1002-1011} }