E. N. Çınar Et Al. , "Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri," Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2, pp.334-340, 2022
Çınar, E. N. Et Al. 2022. Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri. Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2 , 334-340.
Çınar, E. N., İlhan, A., & Metin, M. T., (2022). Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri. Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2, 334-340.
Çınar, Ezgi, Azad İlhan, And M.Merve Tengilimoğlu Metin. "Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri," Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2, 334-340, 2022
Çınar, Ezgi N. Et Al. "Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri." Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2, pp.334-340, 2022
Çınar, E. N. İlhan, A. And Metin, M. T. (2022) . "Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri." Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.9, no.2, pp.334-340.
@article{article, author={Ezgi Nur Çınar Et Al. }, title={Diyet Polifenollerinin Kahverengileşme ve Kahverengi Yağ Dokusu Aktivitesi Üzerine Etkileri}, journal={Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2022, pages={334-340} }