P. Kavran And İ. Cavidoğlu, "ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design) , Antalya, Turkey, pp.68, 2016
Kavran, P. And Cavidoğlu, İ. 2016. ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ. 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design) , (Antalya, Turkey), 68.
Kavran, P., & Cavidoğlu, İ., (2016). ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ . 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design) (pp.68). Antalya, Turkey
Kavran, Pelin, And İsa Cavidoğlu. "ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ," 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design), Antalya, Turkey, 2016
Kavran, Pelin And Cavidoğlu, İsa. "ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design) , Antalya, Turkey, pp.68, 2016
Kavran, P. And Cavidoğlu, İ. (2016) . "ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ." 2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design) , Antalya, Turkey, p.68.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Pelin Kavran And author={İsa Cavidoğlu}, title={ASKORBİL PALMİTATIN AYÇİÇEĞİ YAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={2. Gıda Yapı Tasarımı Kongresi (2nd Congress on Food Structure Design)}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={68} }