Atıf Formatları
Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. S. KIRDAR Et Al. , "Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.130, 2009

KIRDAR, S. S. Et Al. 2009. Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 130.

KIRDAR, S. S., KURSUN, Ö., & Ocak, E., (2009). Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri. . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.130). Van, Turkey

KIRDAR, SEVAL, ÖZEN KURSUN, And Elvan Ocak. "Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009

KIRDAR, SEVAL S. Et Al. "Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.130, 2009

KIRDAR, S. S. KURSUN, Ö. And Ocak, E. (2009) . "Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, p.130.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVAL SEVGI KIRDAR Et Al. }, title={Keş Peynirinin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri.}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={130} }