Atıf Formatları
Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Boran, "Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi," Gıda , vol.2011, no.36, pp.97-104, 2011

Boran, G. 2011. Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi. Gıda , vol.2011, no.36 , 97-104.

Boran, G., (2011). Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi. Gıda , vol.2011, no.36, 97-104.

Boran, Gökhan. "Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi," Gıda , vol.2011, no.36, 97-104, 2011

Boran, Gökhan. "Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi." Gıda , vol.2011, no.36, pp.97-104, 2011

Boran, G. (2011) . "Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi." Gıda , vol.2011, no.36, pp.97-104.

@article{article, author={Gökhan Boran}, title={Bir Gıda Katkısı Olarak Jelatin: Yapısı, Özellikleri, Üretimi, Kullanımı ve Kalitesi}, journal={Gıda}, year=2011, pages={97-104} }