Atıf Formatları
Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ŞAHİN Et Al. , "Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma," ASOS Yayinevi , vol.4, no.2, pp.82-98, 2023

ŞAHİN, S. Et Al. 2023. Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma. ASOS Yayinevi , vol.4, no.2 , 82-98.

ŞAHİN, S., İDİKUT ŞAHİN, S., & KOÇAK, K., (2023). Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma. ASOS Yayinevi , vol.4, no.2, 82-98.

ŞAHİN, Sedat, SEDA İDİKUT ŞAHİN, And KADDAFİ KOÇAK. "Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma," ASOS Yayinevi , vol.4, no.2, 82-98, 2023

ŞAHİN, Sedat Et Al. "Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma." ASOS Yayinevi , vol.4, no.2, pp.82-98, 2023

ŞAHİN, S. İDİKUT ŞAHİN, S. And KOÇAK, K. (2023) . "Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma." ASOS Yayinevi , vol.4, no.2, pp.82-98.

@article{article, author={Sedat Şahin Et Al. }, title={Fiziksel Kanıtlar ile Gastronomi Deneyiminin Memnuniyet Üzerindeki Etkisi: Diyarbakır’da Bir Araştırma}, journal={ASOS Yayinevi}, year=2023, pages={82-98} }