F. Kapuci Et Al. , "Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar," Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.185-206, 2022
Kapuci, F. Et Al. 2022. Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2 , 185-206.
Kapuci, F., Uyak, C., Doğan, A., & Meydan, İ., (2022). Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 185-206.
Kapuci, Fatih Et Al. "Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar," Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, 185-206, 2022
Kapuci, Fatih Et Al. "Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar." Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.185-206, 2022
Kapuci, F. Et Al. (2022) . "Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar." Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.2, no.2, pp.185-206.
@article{article, author={Fatih Kapuci Et Al. }, title={Gercüş (Batman) Yöresinde Yetiştirilen Bazı Çekirdekli Yerel Üzüm Çeşitlerinin Kurutulması Üzerine Araştırmalar}, journal={Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={185-206} }