Atıf Formatları
Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Akyüz And S. Andiç, "Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2, pp.13-28, 1992

Akyüz, N. And Andiç, S. 1992. Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2 , 13-28.

Akyüz, N., & Andiç, S., (1992). Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma. Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2, 13-28.

Akyüz, Nurhan, And Seval Andiç. "Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma," Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2, 13-28, 1992

Akyüz, Nurhan And Andiç, Seval. "Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2, pp.13-28, 1992

Akyüz, N. And Andiç, S. (1992) . "Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma." Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg. , vol.2, no.2, pp.13-28.

@article{article, author={Nurhan Akyüz And author={Seval Andiç}, title={Van İlinde Üretilen Dondurmaların Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma}, journal={Yüzüncü Yıl Üniv. Ziraat Fak. Derg.}, year=1992, pages={13-28} }