Atıf Formatları
Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. YERLİ Et Al. , "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019

YERLİ, C. Et Al. 2019. Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9 .

YERLİ, C., ŞAHİN, Ü., ÇAKMAKCI, T., & TÜFENKCİ, Ş., (2019). Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9.

YERLİ, CANER Et Al. "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019

YERLİ, CANER Et Al. "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019

YERLİ, C. Et Al. (2019) . "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9.

@article{article, author={CANER YERLİ Et Al. }, title={Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2019}