C. YERLİ Et Al. , "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019
YERLİ, C. Et Al. 2019. Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9 .
YERLİ, C., ŞAHİN, Ü., ÇAKMAKCI, T., & TÜFENKCİ, Ş., (2019). Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9.
YERLİ, CANER Et Al. "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019
YERLİ, CANER Et Al. "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9, 2019
YERLİ, C. Et Al. (2019) . "Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.7, no.9.
@article{article, author={CANER YERLİ Et Al. }, title={Tarımsal Uygulamaların CO2 Salınımına Etkileri ve Azaltılmasının Yolları}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2019}