Atıf Formatları
Denizden Gastronomiye
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. KOÇ And M. UÇKAN ÇAKIR, "Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi," In Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.

KOÇ, P. And UÇKAN ÇAKIR, M. Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi. 2021. In Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, 1-24.

KOÇ, P., & UÇKAN ÇAKIR, M., (2021). Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi. Denizden Gastronomiye (pp.1-24), Detay Yayıncılık.

KOÇ, Pelin, And MERVE UÇKAN ÇAKIR. "Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi." In Denizden Gastronomiye , 1-24. Detay Yayıncılık, 2021

KOÇ, Pelin And UÇKAN ÇAKIR, MERVE U. . "Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi." Denizden Gastronomiye , Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-24.

KOÇ, P. And UÇKAN ÇAKIR, M. (2021) "Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi", Denizden Gastronomiye . Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={Pelin Koç And author ={MERVE UÇKAN ÇAKIR}, chaptertitle={Balık Kültürü, Turizm ve Gastronomi}, booktitle={ Denizden Gastronomiye}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={},year={2021} }