R. Meral And O. Kılınççeker, "Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi," ADYUTAYAM , vol.10, no.1, pp.46-52, 2022
Meral, R. And Kılınççeker, O. 2022. Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi. ADYUTAYAM , vol.10, no.1 , 46-52.
Meral, R., & Kılınççeker, O., (2022). Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi. ADYUTAYAM , vol.10, no.1, 46-52.
Meral, Raciye, And Osman Kılınççeker. "Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi," ADYUTAYAM , vol.10, no.1, 46-52, 2022
Meral, Raciye And Kılınççeker, Osman. "Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi." ADYUTAYAM , vol.10, no.1, pp.46-52, 2022
Meral, R. And Kılınççeker, O. (2022) . "Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi." ADYUTAYAM , vol.10, no.1, pp.46-52.
@article{article, author={Raciye Meral And author={Osman Kılınççeker}, title={Kinoa (Chenopodium quinoa wild.) Ununun Soğukta Depolanan Pişmiş Tavuk Köftelerin Tekstür Profiline Etkisi}, journal={ADYUTAYAM}, year=2022, pages={46-52} }