Atıf Formatları
Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan And M. S. Al-Eid, "Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8, pp.33-38, 1998

Doğan, İ. S. And Al-Eid, M. S. 1998. Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8 , 33-38.

Doğan, İ. S., & Al-Eid, M. S., (1998). Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8, 33-38.

Doğan, İsmail, And M. Salah Al-Eid. "Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8, 33-38, 1998

Doğan, İsmail S. And Al-Eid, M. S. . "Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8, pp.33-38, 1998

Doğan, İ. S. And Al-Eid, M. S. (1998) . "Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi * , vol.8, pp.33-38.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={M. Salah Al-Eid}, title={Sensory evaluation of double layered flat breads using quantitative descriptive analysis}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi *}, year=1998, pages={33-38} }