Atıf Formatları
Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÜRKEK And Y. Tunçtürk, "Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , vol.1, no.1, Denizli, Turkey, pp.58-59, 2012

ÜRKEK, B. And Tunçtürk, Y. 2012. Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 58-59.

ÜRKEK, B., & Tunçtürk, Y., (2012). Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu (pp.58-59). Denizli, Turkey

ÜRKEK, Bayram, And Yusuf Tunçtürk. "Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2012

ÜRKEK, Bayram And Tunçtürk, Yusuf. "Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.58-59, 2012

ÜRKEK, B. And Tunçtürk, Y. (2012) . "Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.58-59.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Bayram ÜRKEK And author={Yusuf Tunçtürk}, title={Kaşar peynirinde lipoliz ve oksidasyon üzerine homojenizasyon işlemi ve ambalajlamanın etkisi}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2012}, pages={58-59} }