Y. Tunçtürk Et Al. , "Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.17, 1999
Tunçtürk, Y. Et Al. 1999. Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri. 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , (İzmir, Turkey), 17.
Tunçtürk, Y., Ocak, E., & ZORBA, O., (1999). Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri . 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi (pp.17). İzmir, Turkey
Tunçtürk, Yusuf, Elvan Ocak, And OMER ZORBA. "Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri," 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi, İzmir, Turkey, 1999
Tunçtürk, Yusuf Et Al. "Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, pp.17, 1999
Tunçtürk, Y. Ocak, E. And ZORBA, O. (1999) . "Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri." 2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi , İzmir, Turkey, p.17.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Yusuf Tunçtürk Et Al. }, title={Farklı Basınç Derecelerinde Homojenize Edilmiş Sütlerden Yapılan Kaşar Peynirlerinin Bazı Kimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri}, congress name={2000’li Yıllarda Gıda Bilimi ve Teknolojisi Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={1999}, pages={17} }