T. ÇAKMAK And Y. C. SANCAK, "Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi," 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , pp.138-139, 2019
ÇAKMAK, T. And SANCAK, Y. C. 2019. Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi. 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , 138-139.
ÇAKMAK, T., & SANCAK, Y. C., (2019). Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi . 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.138-139).
ÇAKMAK, Tuncer, And Yakup Can Sancak. "Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi," 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2019
ÇAKMAK, Tuncer And SANCAK, Yakup C. . "Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi." 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , pp.138-139, 2019
ÇAKMAK, T. And SANCAK, Y. C. (2019) . "Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi." 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , pp.138-139.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tuncer Çakmak And author={Yakup Can Sancak}, title={Dondurularak Muhafaza Edilen Sazan Balığında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi}, congress name={8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}, pages={138-139} }