Atıf Formatları
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. C. Sancak Et Al. , "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7, pp.67-73, 1996

Sancak, Y. C. Et Al. 1996. Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7 , 67-73.

Sancak, Y. C., Kayaardı, S., Sağun, E., İşleyici, Ö., & Sancak, H., (1996). Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7, 67-73.

Sancak, Yakup Et Al. "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7, 67-73, 1996

Sancak, Yakup C. Et Al. "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7, pp.67-73, 1996

Sancak, Y. C. Et Al. (1996) . "Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi * , vol.7, pp.67-73.

@article{article, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Van Piyasasında Tüketime Sunulan Fermente Türk Sucuklarının Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik ve Organoleptik Niteliklerinin İncelenmesi}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi *}, year=1996, pages={67-73} }