G. B. Torusdağ Et Al. , "Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
Torusdağ, G. B. Et Al. 2020. Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).
Torusdağ, G. B., Gümüş, S., & Boran, G., (2020). Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması . Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey
Torusdağ, Gülşen, Sümeyra Gümüş, And Gökhan Boran. "Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Torusdağ, Gülşen B. Et Al. "Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
Torusdağ, G. B. Gümüş, S. And Boran, G. (2020) . "Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülşen Berat Torusdağ Et Al. }, title={Yenilebilir Aktif Kaplamaların +4 °C’de Depolanan Köfte Kalitesi Üzerine Etkisinin Araştırılması}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}