H. Ş. Özbek And E. GEÇGİN, "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi," In Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 , Ankara: BİDGE Yayınları, 2024, pp.34-50.
Özbek, H. Ş. And GEÇGİN, E. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi. 2024. In Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 , BİDGE Yayınları, Ankara, 34-50.
Özbek, H. Ş., & GEÇGİN, E., (2024). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi. Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 (pp.34-50), Ankara: BİDGE Yayınları.
Özbek, Hazal, And Erol Geçgin. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi." In Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 , 34-50. Ankara: BİDGE Yayınları, 2024
Özbek, Hazal Ş. And GEÇGİN, Erol. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi." Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 , BİDGE Yayınları, 2024, pp.34-50.
Özbek, H. Ş. And GEÇGİN, E. (2024) "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi", Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1 . Ankara: BİDGE Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Hazal Şeval Özbek And author ={Erol Geçgin}, chaptertitle={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilir Menü Yönetimi}, booktitle={ Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1}, publisher={BİDGE Yayınları}, city={Ankara},year={2024} }