Atıf Formatları
Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Andiç Et Al. , "Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini," Türkiye 11. Gıda Kongresi , vol.1, no.1, Hatay, Turkey, pp.86, 2012

Andiç, S. Et Al. 2012. Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 86.

Andiç, S., Boran, G., & Tunçtürk, Y., (2012). Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.86). Hatay, Turkey

Andiç, Seval, Gökhan Boran, And Yusuf Tunçtürk. "Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Andiç, Seval Et Al. "Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.86, 2012

Andiç, S. Boran, G. And Tunçtürk, Y. (2012) . "Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.86.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Seval Andiç Et Al. }, title={Set tipi yoğurdun duyusal, tekstürel ve reolojik özellikleri üzerine kıvam artırıcı ve jelleştirici etkisinin karşılaştırmalı olarak incelenmesi: Karboksimetil selüloz ve yenilebilir sığır jelatini}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={86} }