Ş. Köse And E. Ocak, "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.," The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.327, 2010
Köse, Ş. And Ocak, E. 2010. Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.. The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 327.
Köse, Ş., & Ocak, E., (2010). Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler. . The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.327). Tekirdağ, Turkey
Köse, Şenol, And Elvan Ocak. "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.," The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
Köse, Şenol And Ocak, Elvan. "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.." The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.327, 2010
Köse, Ş. And Ocak, E. (2010) . "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.." The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, p.327.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse And author={Elvan Ocak}, title={Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.}, congress name={The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={327} }