Atıf Formatları
Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Köse And E. Ocak, "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.," The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.327, 2010

Köse, Ş. And Ocak, E. 2010. Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.. The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 327.

Köse, Ş., & Ocak, E., (2010). Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler. . The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.327). Tekirdağ, Turkey

Köse, Şenol, And Elvan Ocak. "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.," The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010

Köse, Şenol And Ocak, Elvan. "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.." The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.327, 2010

Köse, Ş. And Ocak, E. (2010) . "Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.." The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, p.327.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şenol Köse And author={Elvan Ocak}, title={Depolama Süresi Boyunca Kış Yoğurtlarında Meydana Gelen Değişiklikler.}, congress name={The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={327} }