Atıf Formatları
Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Meral And İ. S. Doğan, "Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.68, 2015

Meral, R. And Doğan, İ. S. 2015. Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi. İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , (Nevşehir, Turkey), 68.

Meral, R., & Doğan, İ. S., (2015). Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi . İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, (pp.68). Nevşehir, Turkey

Meral, Raciye, And İsmail Sait Doğan. "Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi," İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,, Nevşehir, Turkey, 2015

Meral, Raciye And Doğan, İsmail S. . "Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, pp.68, 2015

Meral, R. And Doğan, İ. S. (2015) . "Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi." İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, , Nevşehir, Turkey, p.68.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Raciye Meral And author={İsmail Sait Doğan}, title={Çörek otu katkısının ekmeğin kalite özellkleri, antioksidan aktivitesi ve fenolik profili üzerine etkisi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi,}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={68} }