M. Tunçtürk Et Al. , "Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.111-120, 2005
Tunçtürk, M. Et Al. 2005. Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1 , 111-120.
Tunçtürk, M., Erman, M., Yıldırım, B., & Tunçtürk, R., (2005). Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 111-120.
Tunçtürk, Murat Et Al. "Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, 111-120, 2005
Tunçtürk, Murat Et Al. "Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.111-120, 2005
Tunçtürk, M. Et Al. (2005) . "Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.20, no.1, pp.111-120.
@article{article, author={Murat Tunçtürk Et Al. }, title={Farklı Fosfor Dozlarının Patates (Solanum tuberosum L.)Çeşitlerinde Yumru Kalibrasyonu ve Kalitesine Etkisi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2005, pages={111-120} }