Atıf Formatları
Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Andiç Et Al. , "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.," 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.907, 2006

Andiç, S. Et Al. 2006. Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.. 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 907.

Andiç, S., Ocak, E., & Tunçtürk, Y., (2006). Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi. . 9. Gıda Kongresi (pp.907). Bolu, Turkey

Andiç, Seval, Elvan Ocak, And Yusuf Tunçtürk. "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.," 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

Andiç, Seval Et Al. "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.907, 2006

Andiç, S. Ocak, E. And Tunçtürk, Y. (2006) . "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.907.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Seval Andiç Et Al. }, title={Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.}, congress name={9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={907} }