S. Andiç Et Al. , "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.," 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.907, 2006
Andiç, S. Et Al. 2006. Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.. 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 907.
Andiç, S., Ocak, E., & Tunçtürk, Y., (2006). Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi. . 9. Gıda Kongresi (pp.907). Bolu, Turkey
Andiç, Seval, Elvan Ocak, And Yusuf Tunçtürk. "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.," 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
Andiç, Seval Et Al. "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.907, 2006
Andiç, S. Ocak, E. And Tunçtürk, Y. (2006) . "Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.907.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Seval Andiç Et Al. }, title={Sütün Farklı Sıcaklık Derecelerinde Dondurularak Depolanmasının Peynir Yapım Özellikleri Üzerine Etkisi.}, congress name={9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={907} }