G. F. Şengör And Z. Ceylan, "Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi ," Acta Aquatica Turcica , vol.4, pp.386-398, 2018
Şengör, G. F. And Ceylan, Z. 2018. Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi . Acta Aquatica Turcica , vol.4 , 386-398.
Şengör, G. F., & Ceylan, Z., (2018). Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi . Acta Aquatica Turcica , vol.4, 386-398.
Şengör, Gülgün, And Zafer Ceylan. "Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi ," Acta Aquatica Turcica , vol.4, 386-398, 2018
Şengör, Gülgün F. And Ceylan, Zafer. "Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi ." Acta Aquatica Turcica , vol.4, pp.386-398, 2018
Şengör, G. F. And Ceylan, Z. (2018) . "Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi ." Acta Aquatica Turcica , vol.4, pp.386-398.
@article{article, author={Gülgün Fatma Şengör And author={Zafer Ceylan}, title={Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi }, journal={Acta Aquatica Turcica}, year=2018, pages={386-398} }