Atıf Formatları
Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Özgökçe Et Al. , "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90, 2010

Özgökçe, F. Et Al. 2010. Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,. II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , (Van, Turkey), 78-90.

Özgökçe, F., ARMAĞAN, M., Fidan, M., & Keser, A. M., (2010). Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler, . II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu (pp.78-90). Van, Turkey

Özgökçe, Fevzi Et Al. "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu, Van, Turkey, 2010

Özgökçe, Fevzi Et Al. "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90, 2010

Özgökçe, F. Et Al. (2010) . "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fevzi Özgökçe Et Al. }, title={Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,}, congress name={II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2010}, pages={78-90} }