F. Özgökçe Et Al. , "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90, 2010
Özgökçe, F. Et Al. 2010. Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,. II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , (Van, Turkey), 78-90.
Özgökçe, F., ARMAĞAN, M., Fidan, M., & Keser, A. M., (2010). Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler, . II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu (pp.78-90). Van, Turkey
Özgökçe, Fevzi Et Al. "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,," II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu, Van, Turkey, 2010
Özgökçe, Fevzi Et Al. "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90, 2010
Özgökçe, F. Et Al. (2010) . "Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,." II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-90.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fevzi Özgökçe Et Al. }, title={Van’da Yemek Yapımında Katılan Doğal Bitkiler,}, congress name={II. Uluslararası Doğu Anadolu Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültürleri ve Van Yemekleri Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2010}, pages={78-90} }