S. ANDİÇ Et Al. , "Tatlı Proteinler," In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler , Ankara: Serüven Yayınevi, 2024, pp.45-66.
ANDİÇ, S. Et Al. Tatlı Proteinler. 2024. In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler , Serüven Yayınevi, Ankara, 45-66.
ANDİÇ, S., OĞUZ, Ş., & Türk, O. M., (2024). Tatlı Proteinler. Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler (pp.45-66), Ankara: Serüven Yayınevi.
ANDİÇ, Seval, Şehriban Oğuz, And Okan Murat Türk. "Tatlı Proteinler." In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler , 45-66. Ankara: Serüven Yayınevi, 2024
ANDİÇ, Seval Et Al. "Tatlı Proteinler." Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler , Serüven Yayınevi, 2024, pp.45-66.
ANDİÇ, S. OĞUZ, Ş. And Türk, O. M. (2024) "Tatlı Proteinler", Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler . Ankara: Serüven Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Seval Andiç Et Al. }, chaptertitle={Tatlı Proteinler}, booktitle={ Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Çalışma ve Değerlendirmeler}, publisher={Serüven Yayınevi}, city={Ankara},year={2024} }