Atıf Formatları
Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Gündoğdu Et Al. , "Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon," Bahçe , vol.45, pp.354-359, 2016

Gündoğdu, M. Et Al. 2016. Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon. Bahçe , vol.45 , 354-359.

Gündoğdu, M., Gecer, M. K., Yılmaz, H., Muradoğlu, F., Saracoğlu, O., & Alp, Ş., (2016). Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon. Bahçe , vol.45, 354-359.

Gündoğdu, Muttalip Et Al. "Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon," Bahçe , vol.45, 354-359, 2016

Gündoğdu, Muttalip Et Al. "Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon." Bahçe , vol.45, pp.354-359, 2016

Gündoğdu, M. Et Al. (2016) . "Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon." Bahçe , vol.45, pp.354-359.

@article{article, author={Muttalip Gündoğdu Et Al. }, title={Erik Türlerine Ait Meyvelerin Karbonhidrat İçerikleri, Renk Değerleri ve Fiziksel Özellikleri Arasındaki Korelasyon}, journal={Bahçe}, year=2016, pages={354-359} }