A. Daşdemir Kıpçak Et Al. , "Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , pp.112-114, 2021
Daşdemir Kıpçak, A. Et Al. 2021. Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi. Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , 112-114.
Daşdemir Kıpçak, A., Madenci, A. B., & Pekerşen, Y., (2021). Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi . Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi (pp.112-114).
Daşdemir Kıpçak, Ayşegül, Ayşe Büşra Madenci, And Yeliz Pekerşen. "Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi," Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi, 2021
Daşdemir Kıpçak, Ayşegül D. Et Al. "Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , pp.112-114, 2021
Daşdemir Kıpçak, A. Madenci, A. B. And Pekerşen, Y. (2021) . "Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi." Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi , pp.112-114.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşegül Daşdemir Kıpçak Et Al. }, title={Erzurum İlinin Gastronomi Turizmi Açısından Potansiyelinin Değerlendirilmesi}, congress name={Uluslararası Turizmde Yükselen Eğilimler Kongresi}, city={}, country={}, year={2021}, pages={112-114} }