İ. S. Doğan Et Al. , "Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler," International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem , Famagusta, Cyprus (Kktc), pp.156, 2010
Doğan, İ. S. Et Al. 2010. Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler. International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem , (Famagusta, Cyprus (Kktc)), 156.
Doğan, İ. S., Yıldız, Ö., & Ocak, E., (2010). Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler . International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem (pp.156). Famagusta, Cyprus (Kktc)
Doğan, İsmail, Önder Yıldız, And Elvan Ocak. "Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler," International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem, Famagusta, Cyprus (Kktc), 2010
Doğan, İsmail S. Et Al. "Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler." International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem , Famagusta, Cyprus (Kktc), pp.156, 2010
Doğan, İ. S. Yıldız, Ö. And Ocak, E. (2010) . "Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler." International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem , Famagusta, Cyprus (Kktc), p.156.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İsmail Sait Doğan Et Al. }, title={Organik ve Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Gıdalarda Sekonder Metabolitler}, congress name={International Conference on Organic Agriculture in Scope of Environmental Problem}, city={Famagusta}, country={Cyprus (Kktc)}, year={2010}, pages={156} }