Atıf Formatları
Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. YEŞİLYURT Et Al. , "Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183, 2017

YEŞİLYURT, H. Et Al. 2017. Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , (Van, Turkey), 173-183.

YEŞİLYURT, H., YEŞİLYURT, C., GÜLER, O., & ÖZER, S., (2017). Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği . Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.173-183). Van, Turkey

YEŞİLYURT, HÜLYA Et Al. "Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği," Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Turkey, 2017

YEŞİLYURT, HÜLYA Et Al. "Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183, 2017

YEŞİLYURT, H. Et Al. (2017) . "Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği." Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi , Van, Turkey, pp.173-183.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜLYA YEŞİLYURT Et Al. }, title={Otel İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yemek Kültürünü Yaşatmak: Adıyaman Örneği}, congress name={Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Van}, country={Turkey}, year={2017}, pages={173-183} }