Atıf Formatları
Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Y. C. SANCAK Et Al. , "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı," II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.138-148, 2006

SANCAK, Y. C. Et Al. 2006. Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı. II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (İstanbul, Turkey), 138-148.

SANCAK, Y. C., İşleyici, Ö., & SAGUN, E., (2006). Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı . II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (pp.138-148). İstanbul, Turkey

SANCAK, Yakup, Özgür İşleyici, And Emrullah Sağun. "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı," II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Turkey, 2006

SANCAK, Yakup C. Et Al. "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı." II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.138-148, 2006

SANCAK, Y. C. İşleyici, Ö. And SAGUN, E. (2006) . "Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı." II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.138-148.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Yakup Can Sancak Et Al. }, title={Van’da Tüketime Sunulan Bazı Et Ürünlerinde L. monocytogenes Varlığı}, congress name={II. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2006}, pages={138-148} }