Atıf Formatları
Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Şeker Karatoprak Et Al. , "Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması," ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25, pp.25-33, 2016

Şeker Karatoprak, G. Et Al. 2016. Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması. ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25 , 25-33.

Şeker Karatoprak, G., Yıldız, G., & Gürbüz, P., (2016). Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması. ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25, 25-33.

Şeker Karatoprak, Gökçe, Gülsüm Yıldız, And Perihan Gürbüz. "Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması," ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25, 25-33, 2016

Şeker Karatoprak, Gökçe Ş. Et Al. "Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması." ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25, pp.25-33, 2016

Şeker Karatoprak, G. Yıldız, G. And Gürbüz, P. (2016) . "Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması." ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.25, pp.25-33.

@article{article, author={Gökçe Şeker Karatoprak Et Al. }, title={Pistacia terebinthus meyvesi ve menengiç kahvesinden hazırlanan ekstrelerin toplam fenolik ve flavonoit madde kompozisyonlarının ve antioksidan etkilerinin karşılaştırılması}, journal={ERÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={25-33} }