H. DURMAZ And E. Sağun, "Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2, pp.87-93, 2004
DURMAZ, H. And Sağun, E. 2004. Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2 , 87-93.
DURMAZ, H., & Sağun, E., (2004). Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri. Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2, 87-93.
DURMAZ, HISAMETTIN, And Emrullah Sağun. "Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri," Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2, 87-93, 2004
DURMAZ, HISAMETTIN And Sağun, Emrullah. "Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2, pp.87-93, 2004
DURMAZ, H. And Sağun, E. (2004) . "Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri." Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi , vol.20, no.2, pp.87-93.
@article{article, author={HISAMETTIN DURMAZ And author={Emrullah Sağun}, title={Otlu Peynirin Üretim ve Olgunlaşma Sürelerinin Listeria monocytogenes’in Üremesi Üzerine Etkileri}, journal={Selçuk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi}, year=2004, pages={87-93} }