Atıf Formatları
Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. ÇAKMAK And Y. C. SANCAK, "Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi," 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , vol.140, 2019

ÇAKMAK, T. And SANCAK, Y. C. 2019. Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi. 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi .

ÇAKMAK, T., & SANCAK, Y. C., (2019). Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi . 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi

ÇAKMAK, TUNCER, And Yakup Can Sancak. "Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi," 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2019

ÇAKMAK, TUNCER And SANCAK, Yakup C. . "Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi." 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , 2019

ÇAKMAK, T. And SANCAK, Y. C. (2019) . "Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi." 8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={TUNCER ÇAKMAK And author={Yakup Can Sancak}, title={Sazan Balığının (Cyprinus carpio L., 1758) 4 ºC’de Muhafaza Edilmesi ile Biyojen Amin Oluşumu ve Mikrobiyolojik Değişimlerin Belirlenmesi}, congress name={8. Ulusal / 2. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={}, year={2019}}