Atıf Formatları
Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. F. Şengör Et Al. , "Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.96, 2012

Şengör, G. F. Et Al. 2012. Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi. 3. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 96.

Şengör, G. F., Ceylan, Z., & Doğruyol Bayar, H., (2012). Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi . 3. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.96). İstanbul, Turkey

Şengör, Gülgün, Zafer Ceylan, And Hande Doğruyol Bayar. "Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2012

Şengör, Gülgün F. Et Al. "Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.96, 2012

Şengör, G. F. Ceylan, Z. And Doğruyol Bayar, H. (2012) . "Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.96.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma Şengör Et Al. }, title={Akvakültür Balıklarında Duyusal ve Mikrobiyal Kalite Değerlendirmesi}, congress name={3. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2012}, pages={96} }