Atıf Formatları
Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Testereci Et Al. , "Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini," YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1, pp.101-108, 1995

Testereci, H. Et Al. 1995. Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini. YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1 , 101-108.

Testereci, H., Ekin, S., Dede, S., & Sayılgan, S., (1995). Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini. YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1, 101-108.

Testereci, Haluk Et Al. "Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini," YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1, 101-108, 1995

Testereci, Haluk Et Al. "Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini." YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1, pp.101-108, 1995

Testereci, H. Et Al. (1995) . "Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini." YYÜ Zir Fak Derg , vol.5, no.1, pp.101-108.

@article{article, author={Haluk Testereci Et Al. }, title={Van Yöresinde Tüketilen Otlu Peynirlerde ?-Karoten ve Vitamin C Tayini}, journal={YYÜ Zir Fak Derg}, year=1995, pages={101-108} }