M. Macit Et Al. , "Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3, pp.233-237, 2003
Macit, M. Et Al. 2003. Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3 , 233-237.
Macit, M., Demirel, M., Bakıcı, Y., & Erdoğan, S., (2003). Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi. ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3, 233-237.
Macit, Muhlis Et Al. "Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi," ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3, 233-237, 2003
Macit, Muhlis Et Al. "Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3, pp.233-237, 2003
Macit, M. Et Al. (2003) . "Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi." ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY , vol.34, no.3, pp.233-237.
@article{article, author={Muhlis Macit Et Al. }, title={Kuşburnu Çekirdeğinin Rumende Parçalanabilirliğinin Naylon Kese Yöntemi İle Belirlenmesi}, journal={ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY}, year=2003, pages={233-237} }