Atıf Formatları
Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. F. Şengör Et Al. , "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi," 18. Ulusal susem , İzmir, Turkey, pp.385, 2015

Şengör, G. F. Et Al. 2015. Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi. 18. Ulusal susem , (İzmir, Turkey), 385.

Şengör, G. F., Ceylan, Z., & Alkan, T., (2015). Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi . 18. Ulusal susem (pp.385). İzmir, Turkey

Şengör, Gülgün, Zafer Ceylan, And Taha Alkan. "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi," 18. Ulusal susem, İzmir, Turkey, 2015

Şengör, Gülgün F. Et Al. "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi." 18. Ulusal susem , İzmir, Turkey, pp.385, 2015

Şengör, G. F. Ceylan, Z. And Alkan, T. (2015) . "Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi." 18. Ulusal susem , İzmir, Turkey, p.385.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülgün Fatma Şengör Et Al. }, title={Farklı Baharatlarla İşleme Alınan ve Sous Vide Tekniği ile Pişirilen Somon Balığı'nın (Salmo salar) Raf Ömrünün Belirlenmesi}, congress name={18. Ulusal susem}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={385} }