Atıf Formatları
Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. S. Doğan And B. Yurt, "Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi," Gıda , vol.27, no.1, pp.65-71, 2002

Doğan, İ. S. And Yurt, B. 2002. Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi. Gıda , vol.27, no.1 , 65-71.

Doğan, İ. S., & Yurt, B., (2002). Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi. Gıda , vol.27, no.1, 65-71.

Doğan, İsmail, And Bayram Yurt. "Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi," Gıda , vol.27, no.1, 65-71, 2002

Doğan, İsmail S. And Yurt, Bayram. "Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi." Gıda , vol.27, no.1, pp.65-71, 2002

Doğan, İ. S. And Yurt, B. (2002) . "Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi." Gıda , vol.27, no.1, pp.65-71.

@article{article, author={İsmail Sait Doğan And author={Bayram Yurt}, title={Tulumba tatlısının üretiminde yağ emilimini etkileyen faktörlerin belirlenmesi}, journal={Gıda}, year=2002, pages={65-71} }